toplist lp

leftmenu

 

 


Ewan Svensson

På facebook

Jazzkurs 2015

Jazzkurs på Katrinebergs Folkhögskola

1 - 6 juli 2019


lärare:

Hannah Svensson - sång
Håkan Boström - saxofon
Ewan Svensson - gitarr
Anders Persson- piano
Peter Janson- bas
Magnus Gran - trummor


Hej!
Stort tack till alla deltagare i förra årets jazzkurs. Som vanligt hade vi en kanonvecka och vi hoppas att både nya och gamla deltagare hör av sig inför Jazzkurs-2019.

Jazzkurs 2019 arrangeras av Fbg Jazz&Bluesförening i samarbete med Region Halland och Falkenbergs Kulturskola.

Vi håller till på Katrineberg Folkhögskola som ligger i ett naturskönt område i Vessigebro 1,5 mil öster om Falkenberg, se Karta

Kursen riktar sig till ungdomar mellan 15-80 år och är till för dig som vill utveckla kunskaperna inom jazzimprovisation, såväl i grupp som individuellt, få nya intryck och inspiration genom att arbeta tillsammans med några av landets bästa jazzmusiker, knyta nya kontakter m.m. Vi förutsätter att du behärskar ditt instrument något sånär. Kursen är även lämplig som vidareutbildning för musiklärare.

Kursens tyngdpunkt kommer att ligga på gruppspel. Vi kan ta emot ca 45- 50 deltagare som delas in i smågrupper. Lärarna kommer att cirkulera mellan grupperna och instruera. Utöver gruppundervisningen kommer kursdeltagarna att få möjlighet till instrumentallektioner under veckan. Dessutom ingår teori, repertoarkännedom och framförande som viktiga inslag och naturligtvis blir det jam varje kväll.

På fredagen har vi kursfest och lördagen avslutas på eftermiddagen med deltagarnas konsert

mer info samt ansökningsformulär hittar ni här: jazzbluesfalkenberg.se/jazzkurs